Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
 • Interesse in een exclusief tuinontwerp?

  Ontwerp van uw exclusieve droomtuin

  Barten Exclusieve Tuinen verzorgt alles voor u als opdrachtgever, ook het tuinontwerp. Vanaf de eerste grove schets tot een compleet beplantingsplan. Dat vraagt om creativiteit, vakmanschap en originaliteit. Daarom brengen wij u graag in contact met één van onze beste tuinarchitecten. Barten Exclusieve Tuinen ontwerpt geen standaard tuinen. U bent voor ons uniek, uw smaak, uw wensen en uw perceel zijn voor ons van groot belang om er een prachtig ontwerp van te maken.

  Daarbij beperken we ons niet qua stijl. Wilt u een moderne tuin? Houdt u van weelderige beplanting en landelijke sferen? Kiest u voor veel bloeiende beplanting of juist veel groen? Houd u van natuursteen of van oude materialen die de sfeer moeten bepalen. Het is allemaal mogelijk bij ons. We laten ons door u inspireren, om u vervolgens te verrassen met een aansprekend tuinontwerp.

   

  Voorbeelden van een exclusief 3D tuinontwerp

   

  We helpen u bij de keuze van de ideale tuinarchitect

  Daarom helpen wij u graag met de keuze voor de juiste tuinarchitect die aansluit bij uw wensen, stijl en persoonlijkheid. Zodra wij u in contact hebben gebracht met één van onze tuinarchitecten, inventariseren zij alle uitgangspunten. Ook brengen we samen randvoorwaarden in beeld, bijvoorbeeld met betrekking tot het onderhoud van uw tuin en uw budget. Vervolgens komen we met een eerste schetsontwerp. Als dat bij u in de smaak valt wordt het ontwerp verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Vervolgens kan er nog gekozen worden voor een verlichtingsplan en als laatste fase het beplantingsplan.

  Wij als Barten Exclusieve Tuinen begeleiden en sturen dit gehele traject om vervolgens met u de aanlegfase in te gaan.

  Interesse in een exclusief tuinontwerp?

  Uw tuin laten ontwerpen door een vakbekwame architect? Maak dan vrijblijvend een afspraak en we bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.
  Vrijblijvend gesprek

  Uw tuin in topvorm? Wij zijn er klaar voor.

  Barten Exclusieve Tuinen is een hoveniersbedrijf met als specialiteit het aanleggen en onderhouden van exclusieve designtuinen. Dit doen we voor particulieren, bedrijven en instellingen. Professionele begeleiding vanaf het eerste inventarisatiegesprek tot het moment van oplevering. Wij leggen tuinen aan, dat een groen hart laat bloeien.

  Ook interesse in een exclusieve tuin?

  Offerte aanvragen