Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
 • Interesse in exclusief tuinaanleg?

 • Vakwerk gegarandeerd
 • Samenwerking met architect
 • 100% service en kwaliteit
 • Ruime designvrijheid
 • De aanleg van uw exclusieve droomtuin

  Tuinaanleg uitvoeren en organiseren is onze specialiteit. Hier ligt echt al onze passie en kracht. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek bij u aan de keukentafel of gesprekken met uw bouwbegeleider en uw eigen of onze tuinarchitect tot en met de volledige realisatie van de tuin, zijn wij de geschikte partij voor u. Onze vakmensen, specialisten en onderaannemers op allerlei soorten vakgebied, gebruiken de beste en mooiste materialen en deinzen en nergens voor terug. Niets is te moeilijk en met elkaar kunnen we echt alles maken. Wat onze kracht hierin is? Wij als Barten Exclusieve Tuinen sturen alles aan, waardoor alle elementen in de praktijk en qua planning op elkaar aansluiten en zorgen voor de juiste communicatie naar u toe als opdrachtgever.
  U wordt door ons volledig ontzorgd tijdens deze aanlegfase. Alles in één hand.

  Het uiteindelijke resultaat is een kwalitatief hoogwaardige tuin waar u, jarenlang, elk seizoen weer van kunt genieten. Als de tuin is aangelegd kunnen wij ook voor u het tuinonderhoud verzorgen.

   

  Designtuinen die we maakten

  Bekijk alle projecten

  Interesse in exclusief tuinaanleg?

  Uw tuin laten aanleggen door de vakbekwame specialisten van Barten Exclusieve Tuinen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen hoogwaardige tuinen door heel Nederland.
  Neem contact op

  Meer info of een vrijblijvende offerte?

  Neem contact met ons op om uw tuinwensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw exclusieve tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ook interesse in een exclusieve tuin?

  Offerte aanvragen