Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
 • Interesse in exclusief tuinaanleg?

  De aanleg van uw exclusieve droomtuin

  Tuinaanleg uitvoeren en organiseren is onze specialiteit. Hier ligt echt al onze passie en kracht. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek bij u aan de keukentafel of gesprekken met uw bouwbegeleider en uw eigen of onze tuinarchitect tot en met de volledige realisatie van de tuin, zijn wij de geschikte partij voor u. Onze vakmensen, specialisten en onderaannemers op allerlei soorten vakgebied, gebruiken de beste en mooiste materialen en deinzen en nergens voor terug. Niets is te moeilijk en met elkaar kunnen we echt alles maken. Wat onze kracht hierin is? Wij als Barten Exclusieve Tuinen sturen alles aan, waardoor alle elementen in de praktijk en qua planning op elkaar aansluiten en zorgen voor de juiste communicatie naar u toe als opdrachtgever.
  U wordt door ons volledig ontzorgd tijdens deze aanlegfase. Alles in één hand.

  Het uiteindelijke resultaat is een kwalitatief hoogwaardige tuin waar u, jarenlang, elk seizoen weer van kunt genieten.

  Als de tuin is aangelegd kunnen wij ook voor u het tuinonderhoud verzorgen.

  Interesse in exclusief tuinaanleg?

  Uw tuin laten aanleggen door de vakbekwame specialisten van Barten Exclusieve Tuinen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en we bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.
  Vrijblijvend gesprek

  Uw tuin in topvorm? Wij zijn er klaar voor.

  Barten Exclusieve Tuinen is een hoveniersbedrijf met als specialiteit het aanleggen en onderhouden van exclusieve designtuinen. Dit doen we voor particulieren, bedrijven en instellingen. Professionele begeleiding vanaf het eerste inventarisatiegesprek tot het moment van oplevering. Wij leggen tuinen aan, dat een groen hart laat bloeien.

  Ook interesse in een exclusieve tuin?

  Offerte aanvragen