Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
 • Over Barten Exclusieve Tuinen

  Barten Exclusieve Tuinen combineert passie en creativiteit voor exclusieve tuinen. Al sinds 2005 creëren we exclusieve tuinen waar mensen echt van genieten. Geen standaard concepten, maar echt maatwerk, gebaseerd op stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Wij maken uw droomtuin werkelijkheid.

  Ons team en onze kracht

  Barten Exclusieve tuinen bestaat uit meer dan 15 specialisten, een harde kern van 7 tuinspecialisten en daarnaast nog iedere dag diverse onderaannemers en zzp’ ers. Allemaal met een enorme passie voor het hoveniersvak. Samen realiseren we de meest exclusieve tuinen voor zowel bedrijven als particulieren. Dankzij ons duurzame concept en hoge kwaliteitsstandaarden, maken we tuinen waarvan een groen hart gaat bloeien.

  Onze kracht is dat wij u als opdrachtgever geheel ontzorgen. Alles vanaf het prilste begin, tot het einde van het project verzorgen wij voor u. U komt met uw ideeën, dromen en wensen naar ons toe. Wij regelen de complete ontwerpfase, verzorgen de aanleg en houden daarna u tuin keurig bij zodat het gewenste resultaat behaald wordt.

  Onze passie

  Graag maken we een tuin dat een groen hart laat bloeien.

  Ons team

  Meer dan 15 vakspecialisten staan elke dag voor u klaar.

  Ons bedrijf

  Gedreven en vaardig in de aanleg van exclusieve tuinen.

  Gertjan Barten
  Mede-eigenaar | Uitvoering
  Joan Prosman
  Mede-eigenaar | Verkoop
  Erwin Zaaijer
  Mede-eigenaar | Werkvoorbereiding

  Graag maken we jouw droomtuin

  Op zoek naar de ideale partner voor jouw droomtuin? Ontmoet onze specialisten en ontdek de kracht van Barten Exclusieve tuinen.

  Afspraak maken

  Meer info of een vrijblijvende offerte?

  Neem contact met ons op om uw tuinwensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw exclusieve tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ook interesse in een exclusieve tuin?

  Offerte aanvragen