Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
 • Interesse in een landelijke tuin?

 • Tuin één met de omgeving
 • 100% service en kwaliteit
 • Van design tot realisatie
 • Veel mogelijkheden
 • Wat is een landelijke tuin?

  Bij een landelijke tuin wordt vaak gedacht aan een groot perceel dat opgaat in de omgeving van weilanden en bos. Maar een landelijke tuin kan ook in een stedelijke omgeving worden aangelegd. Ons landelijke tuinontwerp zorgt voor een landelijke uitstraling. Dit doen we door een mix te maken tussen diversen soorten beplanting zoals bomen, heesters, grassoorten en weelderige vaste planten borders. Ook is de combinatie met water geweldig voor het landelijke effect. Een terras met uitzicht op de horizon draagt er ook aan bij voor een landelijk gevoel.

  Landelijke tuin aanleggen

  De tuinaanleg van een landelijke tuin begint met een goed tuinontwerp door één van onze tuinarchitecten. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk gebruik te maken van de bestaande omgeving. We stemmen het tuinontwerp daarom af op de bestaande situatie. Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk aanwezige grote bomen, hagen en heesters. De tuin behoud dan zijn volwassen uiterlijk. Ook gebruiken we in een landelijke tuin zo min mogelijk onnatuurlijke producten en gaan we voor groene erfgrenzen. Dit zorgt ervoor dat een tuin minder afgesloten lijkt en geeft daarom meer natuurlijke beleving.

  Tuinontwerp door tuinarchitecten

  Voor de tuinaanleg van de landelijke tuin is een goed tuinontwerp vaak de beste tool om de tuin naar uw wensen te creëren. In overleg met u kiezen we dan voor een tuinontwerp door één van onze tuinarchitecten. Deze tuinarchitecten zijn gespecialiseerd in het verbinden van de bestaande omgeving, met de tuin die u wenst. En wilt u een landelijke tuin, dan wordt deze zodanig ontworpen dat de omgeving rondom uw perceel, onderdeel uit gaat maken van uw eigen tuin.
   

  Neem contact met ons op

  Een landelijke tuin aanleggen rondom uw tuin of pand? Wij zijn de aangewezen partner voor het tuinontwerp, de tuinaanleg en/of het tuinonderhoud van uw landelijke tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte bij ons op. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden van uw landelijke tuin door.

  Meer info of een vrijblijvende offerte?

  Neem contact met ons op om uw tuinwensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw exclusieve tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ook interesse in een exclusieve tuin?

  Offerte aanvragen