Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
 • Op zoek naar een tuinarchitect?

 • Van A tot Z verzorgd
 • De perfecte tuinarchitect
 • 3D ontwerp van uw tuin
 • Creatieve oplossingen
 • Tuinarchitect Arnhem

  Voor een exclusief tuinontwerp in Arnhem bent u bij Barten Tuinen aan het juiste adres. Vanaf de eerste grove schets tot een compleet beplantingsplan, wij regelen alles voor u. Dat vraagt om creativiteit, vakmanschap en originaliteit. Daarom brengen wij u in contact met één van onze beste tuinarchitecten. Barten Exclusieve Tuinen ontwerpt geen standaard tuinen. U bent voor ons uniek, uw smaak, uw wensen en uw perceel zijn voor ons van groot belang om er een prachtig tuinontwerp van te maken.

  Bekijk hieronder voorbeelden van exclusieve tuinontwerpen door tuinarchitecten.

  Exclusief tuinontwerp in 3D

   

  Voorbeelden van een exclusief 2D tuinontwerp

  Tuinarchitect Arnhem voor alle stijlen

  Onze Arnhemse tuinarchitecten beperken zich niet qua stijl. Wilt u een moderne tuin? Houdt u van weelderige beplanting en landelijke sferen? Kiest u voor veel bloeiende beplanting of juist veel groen? Houd u van natuursteen of van oude materialen die de sfeer moeten bepalen. Het is allemaal mogelijk bij ons. We laten ons door u inspireren, om u vervolgens te verrassen met een aansprekend tuinontwerp.

  De ideale tuinarchitect in Arnhem

  Wij helpen u met de keuze voor de juiste tuinarchitect die aansluit bij uw wensen, stijl en persoonlijkheid. Zodra wij u in contact hebben gebracht met één van onze tuinarchitecten, inventariseren zij alle uitgangspunten. Ook brengen we samen randvoorwaarden in beeld, bijvoorbeeld met betrekking tot het onderhoud van uw tuin en uw budget. Vervolgens komen we met een eerste schetsontwerp. Als dat bij u in de smaak valt wordt het ontwerp verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Vervolgens kan er nog gekozen worden voor een verlichtingsplan en als laatste fase het beplantingsplan.

  Wij als Barten Exclusieve Tuinen begeleiden en sturen dit gehele traject om vervolgens met u de aanlegfase in te gaan.

  Interesse in een exclusief tuinontwerp?

  Laat uw tuin ontwerpen door een vakbekwame tuinarchitect in Arnhem. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Neem contact op

  Meer info of een vrijblijvende offerte?

  Neem contact met ons op om uw tuinwensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw exclusieve tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ook interesse in een exclusieve tuin?

  Offerte aanvragen