Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
 • Interesse in exclusief tuinonderhoud?

 • Compleet ontzorgd
 • 100% service en kwaliteit
 • Maatwerk onderhoudsplan
 • Geheel vrijblijvend
 • Onderhoud van uw exclusieve tuin

  Barten Exclusieve Tuinen heeft vakmensen in dienst voor het onderhoud van tuinen. Als het aan ons ligt, oogt uw tuin altijd verzorgd en gedijen de planten en bloemen er uitstekend. Het geheim is vakkundig onderhoud. De jaarlijkse terugkerende hoogtepunten zijn in dat opzicht de voorjaarsbeurt en de winterbeurt. Daarbij is vooral het snoeien door onze vakkundige hoveniers belangrijk. Vakkundig snoeien resulteert in volle, goed ontwikkelde planten en bomen met de juiste vorm. Het niet op tijd snoeien, bewijst echter het tegendeel.

  In de overige maanden van het jaar kunnen we voor u het onderhoud verzorgen. De beplanting, inclusief gazon en hagen, wordt bemest, onkruid wordt verwijderd en waar nodig krijgen planten specifieke verzorging, zoals het bestrijden van ziekten en plagen.

  In een onderhoudscontract kunnen we vastleggen welke taken we gaan uitvoeren. Denk aan het uit te voeren onderhoud en met welke frequentie het onderhoud mag plaatsvinden. We maken graag met u een afspraak om alles tot in detail door te nemen.

  Geniet van de ruimte om uw woning en laat het onderhoud over aan Barten Exclusieve Tuinen.

  Interesse in tuinonderhoud?

  Op zoek naar vakbekwame specialisten die uw tuin frequent onderhouden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.
  Neem contact op

  Uw tuin in onze groene handen

  Barten onderhoudt de meest uiteenlopende tuinen. Samen met ons team zorgen we ervoor dat uw tuin in elk seizoen er altijd piekfijn bij ligt. Interesse in tuinonderhoud door echte professionals? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Contact opnemen

  Meer info of een vrijblijvende offerte?

  Neem contact met ons op om uw tuinwensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw exclusieve tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ook interesse in een exclusieve tuin?

  Offerte aanvragen