Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
 • Interesse in exclusief tuinonderhoud?

  Onderhoud van uw exclusieve tuin

  Barten Exclusieve Tuinen heeft vakmensen in dienst voor het onderhoud van tuinen. Als het aan ons ligt, oogt uw tuin altijd verzorgd en gedijen de planten en bloemen er uitstekend. Het geheim is vakkundig onderhoud. De jaarlijkse terugkerende hoogtepunten zijn in dat opzicht de voorjaarsbeurt en de winterbeurt. Daarbij is vooral het snoeien door onze vakkundige hoveniers belangrijk. Vakkundig snoeien resulteert in volle, goed ontwikkelde planten en bomen met de juiste vorm. Het niet op tijd snoeien, bewijst echter het tegendeel.

  In de overige maanden van het jaar kunnen we voor u het onderhoud verzorgen. De beplanting, inclusief gazon en hagen, wordt bemest, onkruid wordt verwijderd en waar nodig krijgen planten specifieke verzorging, zoals het bestrijden van ziekten en plagen.

  In een onderhoudscontract kunnen we vastleggen welke taken we gaan uitvoeren. Denk aan het uit te voeren onderhoud en met welke frequentie het onderhoud mag plaatsvinden. We maken graag met u een afspraak om alles tot in detail door te nemen.

  Geniet van de ruimte om uw woning en laat het onderhoud over aan Barten Exclusieve Tuinen.

  Interesse in tuinonderhoud?

  Op zoek naar vakbekwame specialisten die uw tuin frequent onderhouden? Maak dan vrijblijvend een afspraak en we bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.
  Vrijblijvend gesprek

  Uw tuin in topvorm? Wij zijn er klaar voor.

  Barten Exclusieve Tuinen is een hoveniersbedrijf met als specialiteit het aanleggen en onderhouden van exclusieve designtuinen. Dit doen we voor particulieren, bedrijven en instellingen. Professionele begeleiding vanaf het eerste inventarisatiegesprek tot het moment van oplevering. Wij leggen tuinen aan, dat een groen hart laat bloeien.

  Ook interesse in een exclusieve tuin?

  Offerte aanvragen