Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

SLUITEN ×
 • Interesse in een exclusieve tuin?

 • Vakwerk gegarandeerd
 • Samenspel met tuinarchitecten
 • 100% service en kwaliteit
 • Ruime designvrijheid
 • Ontwerp en aanleg van exclusieve tuinen

  Exclusieve tuinen ontwerpen en aanleggen is onze specialiteit. Hier ligt echt al onze passie en kracht. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek bij u aan de keukentafel of gesprekken met uw bouwbegeleider en uw eigen of onze tuinarchitect tot en met de volledige realisatie van de tuin, zijn wij de geschikte partij voor u.

  Onze vakmensen, specialisten en onderaannemers op allerlei soorten vakgebied, gebruiken de beste en mooiste materialen en deinzen nergens voor terug. Niets is te moeilijk en met elkaar kunnen we echt alles maken. Wat onze kracht hierin is? Wij als Barten Exclusieve Tuinen sturen alles aan, waardoor alle elementen in de praktijk en qua planning op elkaar aansluiten en zorgen voor de juiste communicatie naar u toe als opdrachtgever. U wordt door ons volledig ontzorgd tijdens deze aanlegfase. Alles in één hand. Het uiteindelijke resultaat is een kwalitatief hoogwaardige exclusieve tuin waar u, jarenlang, elk seizoen weer van kunt genieten. Als de tuin is aangelegd kunnen wij ook voor u het tuinonderhoud verzorgen.

  Interesse in exclusieve tuin?

  Zoekt u een hovenier voor het ontwerpen en aanleggen van uw exclusieve tuin? De vakbekwame specialisten van Barten Tuinen staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn.
  Neem contact met ons op

  Meer info of een vrijblijvende offerte?

  Neem contact met ons op om uw tuinwensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw exclusieve tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ook interesse in een exclusieve tuin?

  Offerte aanvragen